Welkom bij de KIS

logo KIS

Welkom op de mobiele website van de KIS. Een uitgebreidere website kunt u vinden via uw desktop-computer.

Wat is de KIS

logo kis

Welkom op de mobiele website van KIS. Via deze app kunt u de belangrijkste zaken vinden. Wenst u uitgebreid geïnformeerd te worden? Kijk dan op onze desktop versie.

De KIS is een sportvereniging voor mensen met een lichamelijke en / of verstandelijke beperking. De vereniging is in 1956 opgericht en is de grootste aangepaste sportvereniging in Nederland. Wij hebben dus veel expertise in huis op het gebied van aangepaste sporten.

Twijfelt u of één van de aangeboden sporten iets voor u of voor u kind c.q. pupil is, schroom niet en neem contact met ons op.

Veel mensen zitten thuis terwijl ze wel willen sporten. En zeker voor mensen met een beperking is sporten heel goed. U zult merken dat uw conditie vooruit gaat en daarom beter in uw vel zit. Bijkomend voordeel: u zult minder medicatie tot u nemen en minder afhankelijk zijn van anderen. Een pure WIN - WIN situatie.

U kunt eventueel via de WMO een bijdrage krijgen voor een sportrolstoel. Neem daarvoor contact op met uw WMO - consulent.

Voor kinderen zijn er aparte subsidieregelingen. Op onze website gaan wij daar uitgebreid op in.

Uitnodiging 2e Algemene Ledenvergadering 2019

Op maandag 6 mei 2019 zal een extra (tweede) Algemene Ledenvergadering plaatsvinden. De agenda kunt u hier lezen. Locatie: Kapel 1e verdieping Revalidatiecentrum Heliomare te Wijk aan Zee (Relweg 51)en we starten om 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur. Wenst u wat op de agenda te plaatsen, stuur dan een mail naar secretariaat@dekis.nl. Tevens is er een bestuursverkiezing. Mw. Jessica Runderkamp is aftredend en herkiesbaar, alsmede door het overlijden van de heer Jan Pomp is een vacature ontstaan. Beide vacatures gaat een algemene bestuursfunctie. Opgeven graag via het secretariaat.

Welke sporten

We bieden de volgende sporten aan:

- aangepast badminton

- 50+ zwemmen / reuma-zwemmen / COPD-zwemmen

- hydrotherapie voor o.a. leden met fybromyalgie

aangepast badminton

Bij het aangepast badminton kunt u zowel staand als rollend meespelen! De spelregels zijn een klein beetje aangepast aan de rollers en het veld is twee keer zo klein. Dus slecht ter been, maar wel willen badmintonnen? Kom vrijblijvend een paar keer meespelen.

zwemmen

U kunt bij ons op een aantal locaties zwemmen:

- extra verwarmde bad op maandag tussen 12:00 - 12:45 uur in Heliomare te Wijk aan Zee;

-extra verwarmde bad op dinsdag tussen 12:00 - 12:45 uur in Heliomare te Wijk aan Zee;

- 50 meter bad in het Sportfondsenbad te Beverwijk op donderdag van 19:00 - 20:00 uur.

- Hydrotherapie: zaterdag in het extra verwarmde bad van Heliomare te Wijk aan Zee tussen 11:00 - 12:00 uur. Let op! Voor dit uur is een wachtlijst. Neem contact op met secretariaat.

Vanaf € 135,-- per jaar kunt u zwemmen op de maandag, dinsdag en donderdag op bovenstaande uren.

De kosten voor de hydrotherapie op zaterdagochtend bedragen € 141,-- per jaar.

Kijk voor meer informatie op onze desktop-site : www.deKIS.nl